La Vie en Rose

Het huwelijk tussen Laurent-Perrier en La Truffe Noire

Gedurende het hele, mooie seizoen zal er zowel in La Truffe Noire als in zijn Atelier zachtjes geconverseerd worden rond een ‘menu en rose’. De gelimiteerde editie van de Cuvée Rosé Brut van Laurent Perrier zal daarbij garant staan voor een moment van intens plezier voor fijnproevers. Een uitzonderlijk moment bij uitstek, waarop de wilde smaken van truffel en de finesse van champagnebubbels in alle intimiteit worden verenigd. Sluit uw ogen en laat u betoveren door ons menu, dat luister wordt bijgezet door verrassingen en geraffineerde cadeaus, waaronder:
Een droomweekend bij Laurent-Perrier aan het stuur van een Maserati.

LTN Team & Laurent-Perrier
©Benoît Deprez/Tif
Klaar voor la vie en rose
Graag kondigen we samen met u een zomer aan die zwanger is van kleuren en laten we de kroonkurken springen met Laurent-Perrier, in de hoop dat u de aangekondigde droomreis in de wacht weet te slepen.

Het is onmogelijk om het volledige opzet rond het door Luigi Ciciriello georkestreerde en door een lied van Edith Piaf beroemd gemaakte thema te onthullen. Nu de zomer dichterbij komt en zich als nog meer bruisend dan gewoonlijk aankondigt, heeft La Truffe Noire zich feestelijk in het roze gezet; de kleur van de champagne van Laurent Perrier, van het nieuwe porseleinen servies, van de coupes en zelfs van de tafelservetten, waardoor de unie tussen de twee illustere huizen wordt bezegeld. Om dit vrolijk huwelijk te vieren, werd restaurant “La Truffe Noire” gedeeltelijk hergeschilderd in de meest zomerse kleuren van alle Laurent-Perrier-champagnes. De Cuvée Rosé Brut wordt niet alleen geroemd om de vorm van zijn met een schild versierde fles, die nog dateert uit de periode van Hendrik IV, maar ook om zijn uitzonderlijke bereidingswijze. De Rosé Brut is immers een van de weinige roséchampagnes die wordt gemaakt met de saignéetechiek, waardoor hij dat wijnachtige, die frisheid en – vooral – die exquise sensatie van in een mand vol rood fruit, met toetsen van aardbei, framboos en kersenbonbon, te duiken behoudt.
Natuurlijk kon dit feest nergens zo rijkelijk en compleet, zo totaal en groots, zijn als in La Truffe Noire, dat bedacht is als groot theater van rijke smaken en geraffineerde, prestigieuze evenementen
.

Nogmaals: het is onmogelijk om alle details te bespreken van een menu waarvan de site van La Truffe Noire u alle geheimen prijsgeeft (www.truffenoire.com). Nieuwsgierigen en fijnproevers doen er goed aan om de elektronische poort van Sesam te openen, want de site staat boordevol uitzonderlijke aanbiedingen, beginnend met haar “La vie en Rose”-menu, dat 80 euro in La Truffe Noire en 40 euro in het Atelier van La Truffe Noire kost. Naast talrijke andere verrassingen, met in het bijzonder de coupe of fles van de Cuvée Rosé Brut, wijzen we er graag op gasten bij elk bezoek aan een van de twee zaken, die elk met hetzelfde enthousiasme meedoen aan deze actie, kunnen deelnemen aan een gratis tombola, met als hoofdprijs een droomweekend voor twee in een kasteel van Louvois, champagne, diner en de heen- en terugreis vanuit Brussel aan het stuur van een Maserati inbegrepen. Het winnend koppel zal in november aangeduid worden via een trekking die wordt geleid door een deurwaarder.

Ontneem uzelf tijdens het wachten zeker niet het genoegen om het leven rooskleurig te zien!
Raffinement en frisheid
Een met rozengoud vergulde vaas voor de Cuvée Rosé van Laurent-Perrier, een van de weinige champagnes die wordt gemaakt op basis van verweking.


Laurent-Perrier Brut Rose 2009

La Truffe Noire

Boulevard de la Cambre 12 - 1000 Bruxelles
02/640 44 22
www.truffenoire.com

L’Atelier de La Truffe Noire
Avenue Louise 300 - 1050 Bruxelles
02/640 54 55
www.atelier.truffenoire.com