Croatia Version franšaiseNederlandse tekstEnglish text

TOMBOLA en PROGRAMMA VAN DE REIS:

Welkom in Rovinj, parel van Kroatië

Om het seizoen van de witte truffel - de diamant der diamanten - met luister in te zetten, schenken de restaurants La Truffe Noire en L’Atelier de La Truffe Noire, in samenwerking met de Toeristische Dienst van Istrië, u een romantisch verblijf in Rovinj, parel van Kroatië. Rovinj, gelegen aan de Adriatische Zee en gebouwd op een rotsachtige heuvel aan de westkust van Istrië, was een eiland voor het in 1763 werd verbonden met het vasteland. Met zijn uitstekend bewaarde gebouwen, gaande van de middeleeuwen tot de barok, getuigt de oude stad van het rijke historische verleden van de streek.

U verblijft in Hotel Eden****, een referentie op het vlak van logies in de streek. Hotel Eden**** ligt op wandelafstand van het strand en de toeristische trekpleisters Sveta Katarina en Rovinj Harbour, en biedt u al het comfort en de discretie van een klassehotel met vier sterren.

Telkens wanneer u gaat eten in La Truffe Noire of l’Atelier de La Truffe Noire, maakt u kans op deze prachtige reis, die wij wegschenken aan twee koppels.

Programma van de reis

Uw verblijf loopt van donderdag 12 mei tot zondag 15 mei 2011.

De reis omvat:

  • de vlucht Brussel Zuid - Treviso, heen en terug
  • de huur van een auto voor 4 dagen
  • het verblijf van 3 nachten, in halfpension, in Hotel Eden**** in Rovinj

De twee winnende koppels, een klant van La Truffe Noire en een klant van l’Atelier de La Truffe Noire, zullen op 13 januari 2011 worden bekendgemaakt tijdens de loting door meester Bernard Labranche, gerechtsdeurwaarder, en persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Klik hier en ontdek Hotel Eden in Rovinj.

Smakelijk en succes!