Croatia Version franšaise Nederlandse tekst English text

La Truffe Noire neemt u mee op een buitengewone “Jacht op de Witte Truffel”

Beste vrienden van La Truffe Noire,

Nu de witte truffel over enkele weken - begin oktober - opnieuw zijn intrede doet, laat het restaurant La Truffe Noire u alvast watertanden met een tombola die de eetlust van de avonturiers zeker zal opwekken...

Beeld u een verblijf in een uitzonderlijk land in waar de natuur nog ongerept is.
Beeld u in dat u via geheime paden, in het gezelschap van experts, op jacht vertrekt op zoek naar de witte truffel.
Beeld u in dat u zelf de kostbare witte diamanten ontdekt die u met zorg mee naar huis brengt.
Welkom in Livade, hoofdstad van de Istrische witte truffel !

De witte truffel van het schiereiland Istrië, helemaal in het noorden van Kroatië, is de perfecte dubbelganger van de befaamde witte truffel van Alba. Met de ervaring die ik in de afgelopen 23 jaar heb opgedaan, kan ik u verzekeren dat de kwaliteit helemaal dezelfde is. Gewoonlijk koop ik mijn truffels tussen oktober en eind december bij de familie Zigante, die het monopolie van dit prachtige product waarvan wij zoveel houden, bijna exclusief in handen heeft.

De familie Zigante, de Toeristische Dienst van Istrië en ikzelf stellen u graag deze nieuwe fantastische tombola voor, die het winnende koppel meeneemt op “jacht naar de witte truffel”.
Uw verblijf loopt van vrijdag 11 tot zondag 13 november 2011. Een buitengewoon avontuur waarvan u het volledige programma kunt ontdekken door hieronder te klikken.

Telkens wanneer u komt eten bij La Truffe Noire, maakt u kans om deze prachtige reis te winnen. Het winnende koppel zal op 30 oktober 2011 worden bekendgemaakt tijdens een loting die wordt uitgevoerd door meester Bernard Labranche, gerechtsdeurwaarder.

Smakelijk en veel geluk!

Met vriendelijke groeten,

Luigi Ciciriello


Tombola et Programma van de reis IstriŰ, streek van de witte truffel Zigante Familie

Restaurant La Truffe Noire
Click here to unsubscribe from the mailing list