Si cet email ne s'affiche pas correctement, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien.

FR|NL|EN


Supertombola bij het 25-jarige bestaan van La Truffe Noire

Beste liefhebbers van La Truffe Noire,

Op 17 februari 1988 richtte ik La Truffe Noire op, om mijn liefde voor de truffel te delen met gastronomen. Na 25 jaar die in het teken stonden van eenzelfde passie, mag ik de meesten onder u echte vrienden noemen in plaats van klanten. Ik nodig ieder van u dan ook uit om deze verjaardag op een uitzonderlijke wijze te vieren.

Ons gloednieuwe en moderne goudkleurige decor, dat baadt in de zon en het licht, zal u alvast de ogen uitsteken: breng een bezoekje aan de tentoonstelling “  Truffles in the Sky ” van F.man, die speciaal voor La Truffe Noire enkele buitengewone doeken heeft gemaakt. Ik nodig u uit voor de vernissage op zondag 17 februari van 11u tot 16u, waar wij samen het glas zullen heffen op onze vriendschap.

Tijdens dit gebeuren lanceren wij een nieuwe “ Supertombola van La Truffe Noire ”, waarmee u kans maakt op een onuitgegeven werk van F.man, getiteld “ The Golden Truffle ”. Bij elk bezoek krijgt u een kans om dit doek in de wacht te slepen. Misschien wordt het wel uw kerstgeschenk voor 2013, want op 16 december zal een loting de gelukkige winnaar bepalen.

U zult merken dat onze waarden na 25 jaar intact zijn gebleven: onze uitstekende keuken, gebaseerd op unieke producten, was altijd vernieuwend en heeft daardoor alle trends doorstaan. Daarom zal ik u tijdens dit feestjaar nog regelmatig verrassen en verbluffende ontdekkingen laten doen.

Mis de start van de festiviteiten niet.

Wij kijken ernaar uit u in ons prachtige decor te mogen verwelkomen als bevoorrechte vrienden.

Met vriendelijke groeten,

Boulevard de la Cambre, 12 - 1000 Bruxelles - Tél : +32 2 640 44 22- Email : info@truffenoire.com

www.truffenoire.com

 

Copyright © 2012 La Truffe Noire - All right reserved
Powered by Weaby "Le Web Facile"